De Nationale Veiligheidsraad komt woensdag opnieuw samen.
Volledig scherm
De Nationale Veiligheidsraad komt woensdag opnieuw samen. © Photo News

Nationale Veiligheidsraad buigt zich woensdag opnieuw over verplichting mondmaskers in winkels

De Nationale Veiligheidsraad komt volgende week woensdag opnieuw bijeen om zich over de coronamaatregelen te buigen. Dat kreeg Belga uit goede bron bevestigd. Wellicht zal opnieuw bekeken worden of het dragen van een mondmasker tijdens het winkelen verplicht moet worden.

7 reacties

  • Marc Reynaert

    4 jaar geleden
    Partijen die beslissen om mondmaskers te verplichten zullen de gevolgen dragen bij de volgende verkiezingen... Ik ga in ieder geval over de grens shoppen als het zover komt!
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Verkeerd gebruik van een mondmasker verhoogt juist de kans op besmetting enorm en de meeste mensen gebruiken hem net verkeerd. Dus als ze met zekerheid een tweede lockdown willen dan gaan ze het verplichten.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Ik zie veel mensen in Brussel en Wallonië met mondmasker, in Vlaanderen bijna niemand. Terwijl iedereen een masker heeft gekregen en dan maar afgeven op de regering maar zelf niet van goede wil zijn !
  • Werner Heremans

    4 jaar geleden
    In elk normaal land wordt dit per direct doorgevoerd, in ons land wacht men tot politici tijd hebben voor een volgende vergadering. Hoe droevig en toch zoveel betaald.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Mogelijk gaat de leiding het nog opsplitsen in kleine winkels, grote winkels, megawinkels en bakkers. Let maar op. Ze zijn er voor in staat.