Illustratiebeeld, motorrijder.
Volledig scherm
Illustratiebeeld, motorrijder. © Getty Images/EyeEm

Motorrijders protesteren in Berlijn tegen lawaaibeperkende maatregels

Motorrijders zijn in Berlijn bijeengekomen om te protesteren tegen een geluidsbeperkend initiatief dat het rijden met motorfietsen zou kunnen verbieden op zon- en feestdagen.

12 reacties

  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Ok, laat ze dan een bijdrage betalen voor lawaaihinder. Een Euro of 1000 per jaar lijkt me goed.
  • Wim Verjoosen

    4 jaar geleden
    Als de hobby van die gasten “rijden met de motor” is, dan OK, maar van velen lijkt hun hobby eerder zoveel mogelijk lawaai maken en dat is niet OK en moet terecht verboden worden!
  • Luc Peeters

    4 jaar geleden
    Dan mogen tractoren ook niet meer rijden op zon - en feestdagen, maken evenveel lawaai
  • Benjamin Micholt

    4 jaar geleden
    @Patrick Marinus : dat geloof je toch zelf niet. Alles wordt gedaan om de uitstoot etc te beperken ten koste van prestaties en levenskwaliteit van de motorblok. Het beste wat je kan doen is een andere uitlaat steken. Bij auto’s dan toch, ik vermoed dat dit bij motoren ook het geval is maar dat ben ik niet zeker.
  • Eric Vanquickelberghe

    4 jaar geleden
    Ik rij ook met originele uitlaten. Maar dat anderen met aftermarket uitlaten rijden stoort me niet. Maar gaan verbieden om op zon en feestdagen te rijden is er heel ver over. Temeer motorrrijden voor de meesten een hobby is en dit alleen op zulke dagen kan. Maar je, dit is Europa, of noem het gerust vetostan. Want verbieden is het enige wat ze op dit rotcontinent kunnen.