Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.”
Volledig scherm
PREMIUM
Anuna De Wever en haar negen minuten oudere tweelingzus Luka. Zegt die laatste: “Wij voelen elkaar op een feilloze en bijna onverklaarbare manier aan. En toch zijn wij twee totaal verschillende persoonlijkheden. We zijn water en vuur.” © Bob Van Mol

Anuna en Luka De Wever: “Anuna is arrogant. Dat weet ze van zichzelf”

De ene is negen minuten jonger dan de ander, liet net een kolibrie op haar arm tatoeëren en droomt van een betere wereld. De oudste studeert psychologie en droomt van een leven in Spanje. Anuna en Luka De Wever, 19 jaar, tweelingzussen. We laten ze een voor een aan het woord over elkaar.

9 reacties

  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Probeer eens te werken met je handen gelijk iedereen in plaats van show te verkopen
  • Regis Desmet

    4 jaar geleden
    Ze gaat net als calvo en Rousseau vanuit de school naar de politiek, zonder ooit een echte job te hebben gedaan en zonder ooit echt tussen de mensen te hebben geleefd, maar niets van de wereld kennen en toch staan roepen in t parlement, arrogant ja maar Christophe is uw grote voorbeeld, nog nooit iets bewezen, nooit echt bijgedragen aan de maatschappij maar toch veel lawaai maken in t half rond, daarbuiten betekent hij, net als u anuna en conner, niets, of t is als spreekbuis van magnette
  • Jan Van Gent

    4 jaar geleden
    Dat ze eerst proberen om het aan de andere kant van de wereld in gang te steken dat ze daar beginnen, wij doen al veel en betalen ook al veel. Door haar gezever gaat alles hier nog duurder worden en wij kunnen er nog eens voor opdraaien .
  • Pieter Martens

    4 jaar geleden
    Wanneer wordt dat kind eens volwassen. Toen ze terug wilden keren van de Amazone was de vieze wereld( boot) wel goed. Beseft meisje dat we niet zonder elkaar kunnen, iedereen heeft het RECHT om te overleven, maar daar kom je wel achter als je ouder word.
  • An Meynaerts

    4 jaar geleden
    Dat er iets moet gebeuren weten we zo, maar eerst moet men uitzoeken wat en hoe het moet gebeuren en niet van het ene ogenblik op het andere IEDEREEN op stang jagen en nog... de gewone man kan het niet betalen dat is heel eenvoudig. Zo'n maatregelen moeten langzaam tot stand komen en ook we hebben teveel politiekers, met het geld dat we daarop besparen kan er heel veel gebeuren aan het klimaat.