©  AFP

Inter Milaan zonder Romelu Lukaku opnieuw naar tweede plaats Serie A

Geen Romelu Lukaku in de wedstrijdkern van Inter Milaan. De Rode Duivel zou sukkelen met de adductoren. Toch namen de Milanezen vrij makkelijk afstand van Torino: 3-1. Door deze zege klimt Inter opnieuw naar de tweede plaats op acht punten van leider Juventus, met nog zes wedstrijden te gaan.

De troepen van Antonio Conte werkten een miserabele eerste helft af, geïllustreerd door het doelpunt van de bezoekers. Doelman Handanovic liet een onschuldige hoekschop uit de handen vallen, recht in de voeten van bezoeker Belloti. De Torino-kapitein kende geen genade.

Inter slaagde er pas na de rust in het tij te keren. Op een kwartiertje tijd werd de achterstand omgezet in een riante voorsprong: Ashley Young, Diego Godin en Lautaro Martinez met een afgeweken schot zorgden voor een geruststellende voorsprong.

Belloti kopte voor de bezoekers nog op de lat, Candreva ‘vergat’ de vierde treffer aan te bieden en scoren werd niet meer gedaan. Met nog zes wedstrijden te gaan telt Inter intussen veertien punten voorsprong op het als vijfde geklasseerde Roma. De Champions League kan hen dan ook nog nauwelijks ontsnappen.