Onze opinie over het "Ga terug in uw kot" van Marc Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze opinie over het "Ga terug in uw kot" van Marc Van Ranst. © Bart Leye

Onze opinie. Hoezo "terug in ons kot"? Zelfs bij een tweede 'lockdown light' belooft de schade enorm te zijn

52 reacties

  • Karina Verhelst

    4 jaar geleden
    3 maand opgesloten Heeft niks uitgehaald zelfs sluit je iedereen een jaar op Virus is er en blijft nog efkes
  • RIET HEIRMAN

    4 jaar geleden
    zeer goed en correct editoriaal. van Ranst verandert constant van mening. Als we nu nogmaals in lockdown moeten gaan, is ons land economisch/financieel volledig kapot. De Gees zegt, indien lokaal, lockdown per provincie, anders is dat te verwarrend. Moeten plattelandsdorpjes bv. in Antwerpen, dan in lockdown omdat er in bepaalde wijken in de stad opflakkeringen zijn? Dat men eens begint met bekend te maken bij welke groepen deze opflakkeringen zich voordoen.
  • Ivo Moons

    4 jaar geleden
    4 tal maanden een noodregering om de corona op te lossen, 50 miljard al extra schulden en wat is het resultaat, het virus is weer in opmars, dik gebuisd deze regering
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Wat minder zichzelf profileren in de media, wat meer zijn werk doen, wat minder rond de pot draaien, en zeker heel wat minder of beter de mensen niet meer voor de gek houden . En zeggen waar en wat er op het spel staat. En wat die bevolking te wachten staat.
  • Filip Dudal

    4 jaar geleden
    @Denis Somers. Het klopt dat het in Durbuy over de koppen lopen is maar wie houdt zich niet aan de regels...spijtig genoeg gaat het heel vaak om Vlamingen. In de winkels in Barvaux droeg men al maandenlang mondmaskers in de winkels tot de toeristen kwamen. Ik ga zeker niet veralgemenen maar ik stel gewoon vast.