“Gebrand zoals in de oven” vs. “Te vet en te zout’: tv-kok Loïc test pizza mozzarella uit de supermarkt
In de diepvriesrekken in de supermarkt vind je tig soorten pizza’s, maar een klassieke Napolitaanse is daar niet bij. “Die moet aan heel wat voorwaarden voldoen om die naam te mogen dragen én het kost tijd om die te maken”, zegt tv-kok Loïc. Toch gaat hij op zoek de pizza mozzarella die het dichtste in de buurt komt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Neem nu deel aan de Gouden Giro en maak kans op de hoofdprijs van 5.000 euro dankzij HLN
-
PREMIUM
Huissommelier Sepideh proeft 20 schuimwijnen: voor amper 8 euro heb je al een topfles in huis
De hoogste tijd dat we bij ‘bubbels’ niet langer denken aan dat verplicht beperkte gezelschap van de voorbije maanden, maar aan de schuimwijnen die het leven — en zeker ook de zomer van 2020 — zoveel mooier zullen maken. Sepideh proeft tien witte en tien rosé bubbels voor en gaf ze een score. Ontdek welke bubbels zeker je geld waard zijn. -
PREMIUMShowbizz
Ellemieke, de vrouw van Sergio Herman, maakt een kookprogramma met hun zonen: “In Nederland ben ik bekender dan Sergio”
“Mensen denken vaak dat gezond koken ingewikkeld moet zijn, maar het kan ook simpel.” Ellemieke Vermolen (43), de echtgenote van sterrenchef Sergio Herman (50), zet na een indrukwekkende carrière op de Nederlandse tv haar eerste stappen in Vlaanderen. Ze wordt tv-kok, met haar eigen programma op njam! In ‘Ellemieke’s KIDchen’ roert ze samen met haar zonen Noah (11) en Zenna (9) in de potten. “Voor alle duidelijkheid: ik ben niet op zoek naar een tweede carrière”, vertelt ze in Story. -
-
Lidl
Minder vlees eten in 2022? Deze bloemkool-broccoliburger smaakt net zo goed
-
Livios
Is een architect verplicht als je je woning wil renoveren?
Bij nieuwbouw is het vanzelfsprekend dat je een architect inschakelt, maar hoe zit dat bij een renovatieproject? Moet je daar ook verplicht ééntje onder de arm nemen? Of zijn er uitzonderingen? Bouwsite Livios geeft uitleg. -
Jobat
Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit. -
3 plantaardige recepten die non-believers overtuigen, volgens Madam Bakster, Karola’s Kitchen en Elisabeth Van Lierop
-
PREMIUM
Onze sommelier proeft 15 rode en 5 witte BBQ-wijnen uit de supermarkt: “Uitstekende prijs-kwaliteit”
-
Smaak van boerenkool doet ongeboren baby’s grimassen trekken
Zorgt de smaak van boerenkool ervoor dat u een grimas van afkeuring trekt? U bent niet alleen: onderzoekers hebben foetussen een huilende uitdrukking zien trekken wanneer zij in de baarmoeder aan de hippe groente worden blootgesteld. -
Wel de smaak, niet de tranen: ‘Sunions’ zijn de allereerste uien op aarde waarvan je niet moet huilen
Ajuinen zijn essentieel in de keuken, ze brengen tal van gerechten op smaak. Alleen het snijden van de groente is helaas bijzonder vervelend: uien creëeren vele ongewilde tranen. Amerikaanse bedrijven hebben daar nu een oplossing voor gevonden. Ze ontwikkelden ‘sunions’, een nieuwe soort uit. Mét dezelfde zoete smaak en textuur, minus de tranen. -
Het beste van twee werelden: de ginsecco is de perfecte cocktail voor de feestdagen