EPA
Volledig scherm
© EPA

Lokaal intense buien mogelijk, vanaf woensdag mogelijk ‘superhittegolf’ met temperaturen tot 37 graden

UPDATEDeze namiddag wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt met buien. De buien zullen eerder traag voortbewegen en kunnen lokaal intens zijn, wat aanleiding kan geven tot grote neerslaghoeveelheden, meldt het KMI. De FOD Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722 voor niet-dringende brandweerhulp. Vanaf woensdag wordt het snikheet en kurkdroog. We stevenen af op de eerste hittegolf van het jaar. En mogelijk zelfs een ‘superhittegolf’.

14 reacties

  • Ronny Van Looy

    4 jaar geleden
    Mijn terras, tafel, super grote parasol staat al klaar, laat maar komen. Een lekkere barbecue en genieten van deze hittegolf, ik snak er nu al naar.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Wat maakt het toch allemaal uit. De slogan "BLIJF IK UW KOT, IK ZEG HET HE" zegt toch genoeg Als het goed is voor corona zal dat ook wel helpen voor deze temperatuur uitbraak. En we zullen nog van deze golven krijgen hoor. Laten we daar een experten groep voor oprichten die met hun grafieken onze hersenen pijnigen. Ik denk dat deze groep langer zal meegaan dan de corona-groep. En de golven zullen sneller op elkaar volgen. da's toch mijn voorspelling.
  • Pieter Vandenbergh

    4 jaar geleden
    De supermega hittegolf van 35graden komt op ons af.. iedereen schuilen in je corona kelder.
  • François Defosse

    4 jaar geleden
    Het wordt een paar dagen mooi weer en de drama queens panikeren weeral...
  • Matthias Vanassche

    4 jaar geleden
    Kim heeft voor zaterdag de warmste dag 32 graden. Al die opgeblazen boel van superhittegolven en temperaturen van 40 graden is puur om te verkopen