De beelden kwamen exclusief in het bezit van de ‘Daily Mail’.
Volledig scherm
De beelden kwamen exclusief in het bezit van de ‘Daily Mail’. © RV

Luchtwegspecialist krijgt te horen dat dochter (6) zal sterven, even later wordt hij met geweld aan haar ziekenhuisbed gearresteerd

Met brute kracht weggesleept worden van het ziekenhuisbed van je dochter, net nadat je te horen gekregen hebt dat ze ten dode opgeschreven is: het zijn harde beelden die naar adem doen happen. Luchtwegspecialist Rashid Abbasi werd gearresteerd door de Britse politie omdat hij zijn frustraties in het hospitaal de vrije loop gelaten had. Het personeel voelde zich niet meer veilig in zijn buurt, weet de ‘Daily Mail’.

44 reacties

  • Eric HEUSICOM

    4 jaar geleden
    Ik kan begrijpen dat dit voor de ouders een zeer zware en moeilijke situatie is. Volgens wat ik hier lees werd op medisch vlak alles gedaan wat nodig was voor dit kind. Dat de vader zijn stoppen doorslaan kan ik begrijpen, zelfs zijn agressie t.o.v. het verplegend personeel. Dat die er dan de politie bijhalen is zeer logisch. De politie heeft geprobeerd om de vader tot rede te brengen zonder resultaat. De politie deed haar werk en stop aub van altijd een zondebok van de politie te maken.
  • Tom Hermans

    4 jaar geleden
    Ik snap de vader volledig. Reacties zijn voor iedereen anders, er niet gepast op inspelen is de verantwoordelijkheid van politie.
  • mieke jansens

    4 jaar geleden
    Politie had dit anders moeten aanpakken
  • Jan Van de Velde

    4 jaar geleden
    Een ziekenhuis is als openbare plaats onderworpen aan de politiereglementen die de openbare orde, de rust en de gezondheid waarborgen. In elk ziekenhuis moeten bezoekers zich daaraan - en aan de interne regels in dat verband - houden, hoe wanhopig de situatie van hun zieke ook is. Als het personeel zich bedreigd voelt of bedreigd wordt, kan elke verantwoordelijke beroep doen op de politie, en die mag altijd geweld gebruiken om bvb. weerspannigen te vatten en te verwijderen. Niets nieuws dus.
  • Lindsey Clauw

    4 jaar geleden
    Oke de politie was beleefd. Maar stel jezelf in de plaats van die ouders,je zou toch ook niet weggaan. En ze zeiden dat ze het gingen laten weten als de toestand erger werd,akkoord. Maar je wil elke seconde dat je nog kan bij je kind blijven