.
Volledig scherm
. © .

Deze 6 barbecues zijn om van te smullen

Woon.Met dit prachtig zomerweer zal er weer heel wat gegrild worden. Barbecueën wordt soms verheven tot kunst, dus mogen de toestellen er wat ons betreft ook als kunstwerkjes uitzien. Dat geldt zeker voor deze zes modellen.

11 reacties

  • Rudy Chalmet

    4 jaar geleden
    Geef mij maar de pulse van Weber , een pracht van een electrische BBQ , ideaal om indirekt te bakken . Ook de plancha haalt het bij mij , lekker tepanyaki , lekkere groentjes , makkelijk te reinigen .
  • No�l Dierickx

    4 jaar geleden
    Ik ben geen specialist hoor, maar ik vraag mij toch af wat er nu zo leuk aan is om bij 40° in de zon voor een nog hetere barbecue te gaan staan (of aanschuiven) om dan nog iets heet te eten. Toegegeven, ik haat dat opgeklopt gedoe van barbecues (en de smaak ervan) en dat alleen om te proberen de buren (en de genodigden) te overtreffen. Belachelijk!
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    En wat is daar dan zo lekker aan, dat zou ik graag willen weten voor ik mijn tanden er inzet. Want als er zand inzit dan eet ik er net van. Dan schuif ik ook altijd mijn mosselen de vuilemmer in. en van een metaalsmaak hou ik ook niet. Die heb ik al in mijn mond als ik mijn prothese in heb.
  • chris vangiesbergen

    4 jaar geleden
    Het is de persoon die aan de BBQ staat die het verschil maakt de ene die bakt en de andere die is aan het cremeren . Als ik sommige hun vlees zie die ze vernield hebben dan draait mijn maag om . Wijnranken op de BBQ geeft ook een mooie rooksmaak. En BBQ op gas dan kan je even goed u vlees in u keuken bakken . Al heeft ieder zijn mening natuurlijk .
  • Benny De Keyzer

    4 jaar geleden
    louis van hoeylandt: met alle respect maar een bbq op gas noem ik geen bbq maar gewoon een grill. Echt barbecueën doe je met houtskool of kokosbriketten (en een bak bier erbij, want je krijgt daar dorst van).