Club Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge © HLN/PN

CLUB BRUGGE. De lat lag nooit hoger, dus snel schakelen is de boodschap na val van roze wolk

Club BruggeNa één match donderde blauw-zwart van haar roze wolk. Plotsklaps wakkergeschud uit de zorgeloze kampioenenroes. En dat net voor een seizoen waarin enkel de verlenging van de titel goed genoeg is. “De lat lag nooit hoger in Brugge”, weet onze Club Brugge-watcher Tomas Taecke. “En wat met de zomermercato? Worden Dennis en Diatta effectief voor het beoogde monsterbedrag verkocht en hoe ver gaat Club voor hun vervangers?” Voor het toptarget lijkt het alvast achter het net te vissen. 

6 reacties

  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Een verouderd middenveld, te lang gewacht voor vernieuwing,tevens samen drie gouden schoenen, zegt genoeg want als,je die wint als speler ben je,weg voor groot geld!
  • Nathalie Laporte

    4 jaar geleden
    Alle grote ploegen (juve, Bayern, real, Barça, Liverpool, etc) moeten er ook elk jaar opnieuw staan, denk je dat Juve of Bayern de titel elk jaar kado krijgen.
  • Rudi Van Daele

    4 jaar geleden
    Was verleden seizoen in de tweede ronde al zichtbaar, geen diepgang genoeg, geen verrassing, en zo wordt je verrast door ploegen die countervoetbal spelen.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Eerste match en daar is Mr Visser al als scheidsrechter...Die moet en zal Club wel wat helpen zeker als hij de lijn gewoon doortrekt zoals vorig jaar.
  • Bart Karmel

    4 jaar geleden
    2de plaats in CL poule met dit team? Ik bekijk dat kaartje met spelers en lach me een breuk.