BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
0
EINDE
1
Charleroi CHA
  • Ryota Morioka Goal 78'

Meteen sensatie: kampioen Club Brugge onderuit tegen Charleroi, Morioka straft blunder van Mechele genadeloos af

Jupiler Pro LeagueWat is er aan de hand met Club Brugge? Na de verloren bekerfinale ging blauw-zwart nu zelfs thuis tegen Charleroi onderuit. Twee slappe prestaties met twee dure nederlagen als gevolg.

60 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Nolle Verdonck is het zo erg gesteld met u dat je al moet hopen dat Anderlecht verliest op KVM jij bent geen club supporter laat staan een voetbal liefhebben het enigste dat jij doet is RSCA afkraken zonder enige kennis van voetbal in uw reactie te zien zou je nog geloven dat Club onverdiend verloren heeft. Triestig manneke in dit artikel rsca bijhalen.
  • Britt De Geest

    4 jaar geleden
    Sinds januari is Brugge al niks meer, ze mogen heel blij zijn met hun gekregen titel. In play off 1 hadden ze niks meer gewonnen.
  • jeffrey gelders

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat ze in Brugge zich gingen meten met de beste van de Champions league? Veel succes mannen
  • vervoort carolus

    4 jaar geleden
    Moet er geen afstand zijn?
  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    Club is de enige club ter wereld die NIEMAND koopt, die geen vers bloed denkt nodig te hebben, die vooral een uitgeperste uitgeleefde indruk maakt, geen frisheid, geen enthousiasme, precies kompels die naar de kolenmijn trekken om hun trieste dagtaak aan te vangen met lood in hun schoenen. En de voorman, Clement, lult maar wat aan.