Na een lange achtervolging onderschept de Guardia Civil de speedboot van de drugskoeriers.
Volledig scherm
Na een lange achtervolging onderschept de Guardia Civil de speedboot van de drugskoeriers. © Guardia Civil

Belg met bijna 1000 kilo hasj betrapt in supersnelle speedboot

SpanjeTwee Marokkanen, een Belg en een Fransman die met een speedboot bomvol drugs vanuit Marokko onderweg waren naar Spanje, zijn na een lange achtervolging opgepakt. Ze vervoerden bijna 1.000 kilo hasj. De vier drugskoeriers zijn opgesloten in de gevangenis.

5 reacties

  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    Uit de beelden kan men opmaken dat de Guardia Civil er niet mee lacht en met de koeriers smijt!Hier zou men onmiddellijk spreken van politiegeweld en opende het parket een onderzoek.
  • Vanessa Huysmans

    4 jaar geleden
    Euhmm Luc Cuypers, het gaat over drugssmokkel vanuit Marokko, waar waarschijnlijk Marokkanen wonen? De Belg en Fransman kunnen Marokkaanse roots hebben? Zie het verband niet met Blankenberge...dat waren allemaal jongeren uit België maar met andere roots. We moesten zelf is weten waar onze origine lag, moet dat altijd gezegd worden? Ik ben Belg, omdat ik hier geboren ben,anderen hebben Spaanse roots of Engelse, Duitse,maar we zijn Belg ongeacht onze kleur en afkomst. Punt.
  • Vercruyssen Willy

    4 jaar geleden
    In Spanje in de gevangenis is hetzelfde als in de oudheid met 40 of meer in een cel en geen prioriteiten
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Hier wordt gesproken over Belgen, Marokkanen en Fransen . Waarom mag dat niet als het over oproer op het Blankenbergse strand gaat ? Daar zijn het plots Brusselse jongeren . Politieke correctheid ? Onzin . De kranten , ministers en andere politici moeten eens starten met een kat een kat te noemen . De kiezer zou dat appreciëren .
  • Johan Goossens

    4 jaar geleden
    lol. Die politiemannen vaarden in exact hetzelfde type boot als de drugskoeriers. Maar die waren 1 ton zwaarder geladen, dus trager. En als ik het goed begrijp hebben heeft de politie daar er nu zo'n boot extra bij.