Na vier jaar is de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet rond en het lijkt ook nog wel even te gaan duren. De actrice heeft maandag een verzoek ingediend voor een andere rechter in de zaak, melden Amerikaanse media.
Volledig scherm
Na vier jaar is de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet rond en het lijkt ook nog wel even te gaan duren. De actrice heeft maandag een verzoek ingediend voor een andere rechter in de zaak, melden Amerikaanse media. © EPA

Angelina Jolie vraagt om andere rechter in voogdijzaak: “Ze wil gewoon tijd kopen”

CelebritiesIn 2016 kondigden Angelina Jolie (45) en Brad Pitt (56) aan te gaan scheiden, maar na vier jaar is die procedure nog steeds niet afgerond. Het ziet er ook niet naar uit dat dat snel zal gebeuren, want de ‘Maleficent’-actrice wil dat een andere rechter nu over de scheiding en het voogdijschap zal beslissen. Dat schrijft Page Six. 

3 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    de wellust van het geld spreekt.
  • Peter van Nieuwpoort

    4 jaar geleden
    Je moet wel erg gek op elkaar zijn, om dit zo lang te laten duren!
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Tegen de tijd dat de zaak is uitgesproken, zijn de kinderen vervreemd van hun vader en dat is wat ze nastreeft. Uiteraard in haar eigen belang, ..., euh correctie, in het belang van de kinderen.