Premiere - 't Strand van Sint-Anneke

Michel Follet met zijn partner Hilde
Volledig scherm
PREMIUM
Premiere - 't Strand van Sint-Anneke Michel Follet met zijn partner Hilde © Kristof Ghyselinck

Michel Follet en zijn vriendin leven al jaren apart: “Ik wil Hilde niet verplichten om in een huis te wonen waar de stilte regeert”

ShowbizzMichel Follet (60) heeft als radio- en tv-maker al vele waters doorzwommen. Vandaag werkt hij achter de schermen bij Joe en is hij te zien op de kleine zender Eclips TV. Zijn programma’s maakt hij in z’n eentje thuis, in de stille Kempen, waar hij zich vanwege zijn gehoorproblemen heeft teruggetrokken. “Zonder die problemen had mijn carrière zeker andere wendingen genomen.”

3 reacties

  • Johan Vervaeck

    4 jaar geleden
    Als daar een vereniging van is, dan wil ik die op het gepaste moment graag steunen.
  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Ben geen fan.. geen idee hebbende om tinnitus.. Echter bij nacht glas slijpend te weten.. dromend.. eerder voldoening uithalende..verbaasd in de morgen: Nergens resultaat te zien(Niet eens meer werkende met glas!) Leuk jullie beiden elkaar weten op te vangen.. daar draait men reactie om..Best knap..verschillend zijnde, bijéén te blijven.
  • Annie Darden

    4 jaar geleden
    Weet hoe moeilijk het is om te leven met tinnitus. Heb het al ongeveer 13 jaar en het is enorm, enorm luid. Het is net het geluid van glas dat ze malen bij mij, heel scherp. Je hoort dit vanaf het 1e moment dat je wakker wordt tot je uiteindelijk in slaap valt, maar daarvoor uren nog wakker ligt door het lawaai in je oren. Kan Michel volledig begrijpen.