Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert geloven in trainer Kompany: “Gevoel dat hij het voetbal overstijgt”

AnderlechtVTM-analist Gilles De Bilde en onze chef voetbal Stephan Keygnaert zitten momenteel in Lissabon voor de ontknoping van de Champions League. Ook daar sijpelde het nieuws over Vincent Kompany uiteraard binnen. Zij loven de persoon én de speler Kompany. “Wat een weg heeft die jongen afgelegd!”

6 reacties

  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Misschien dat De Bilde er niet veel van kent Etienne maar jij toch ook niet dan. Marc Millecamp was wel een middenvelder hé!
  • Bruno Leroi

    4 jaar geleden
    Een trainer is maar zo goed als de spelers waarover hij beschikt... Opnieuw naast de play-offs vrees ik!
  • rudi cowe

    4 jaar geleden
    Ik hoor het graag zeggen , hij heeft veel grote trainers gehad . Wil da zeggen dat hij een goede trainer zal zijn . Die goeie trainers waar over gesproken word hadden ook goeie spelers . En voor te evenaren wat Anderlecht was voor hij terug gekomen is zal hij een hele grote toverhoed moeten hebben . Hopelijk valt hij niet te laag Spijtig voor Frank Vercauteren
  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    Nu nog dertien spelers die het niveau van het buitenlands voetbal zoal in Engeland, Italië, en Spanje aankunnen. Dat zal wat anders zijn. Wie gaat dat betalen? En kunnen blijven betalen? Anders haalt het geen bal uit.
  • Rudy Van Daele

    4 jaar geleden
    De ontgocheling zal groot zijn .