Frederik Broché.
Volledig scherm
Frederik Broché. © BELGA

Technisch Directeur bond argumenteert uitwijzing Verbrugghe, maar: "Hij hoeft niet op de brandstapel"

WielrennenMoet bondscoach Rik Verbrugghe (46) vrezen voor zijn job bij Belgian Cycling? Je zou het durven vermoeden na zijn uitwijzing op het EK in Plouay, wegens het overtreden van het coronaprotocol - hij verliet de bubbel. Technisch directeur Frederik Broché ziet er niet meer dan een momentopname in. “Wat mij betreft, blijft dit zonder verdere gevolgen.”

14 reacties

  • monique bolen

    4 jaar geleden
    Jan Roelants, er is wel een Belgische kampioenschap alleen word dit op 22 september verreden, start Halle aankomst Anzegem.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Wat een solidariteit met de Bondscoach, het is spijtig zeggen ze.Het is daarom dat ze met die wielrenners alles kunnen doen wat ze maar willen.Het geval met Verbrugghe is enorm opgeblazen, niettemin had hij beter moeten weten!.
  • lieve rigo

    4 jaar geleden
    Op zijn Belgisch georganiseerd door de bond vraag mij af als hij wel op tijd was geweest dan hadden er toch een paar van tafel gemoeten met honger?
  • Hubert Wouters

    4 jaar geleden
    Ook hij moet de regels volgen zoals iedereen.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Een bondscoach die de regels aan zijn laars lapt en niet begrijpt dat hij daarmee de hele ploeg in gevaar brengt. Als iedereen zo zou handelen ligt de 'koers' binnen de kortste keren terug stil.