RV
Volledig scherm
© RV

Moeder van 12-jarig meisje in video’s Michiel en Celine overweegt klacht na doodsbedreigingen in YouTube-ruzie

ShowbizzDe ruzie die is ontstaan tussen de populaire YouTubers Michiel Callebaut (24) en Celine Dept (20) enerzijds en Nathan Vandergunst (21), bekend als Acid, anderzijds, deint verder uit. Als de zaken verder escaleren, overweegt de moeder van een 12-jarig meisje dat in de filmpjes van Celine en Michiel meespeelt, klacht in te dienen. Dat zei Jef Vermassen vanavond in VTM NIEUWS. Ook Celine en Michiel hebben hem om juridisch advies gevraagd.

11 reacties

  • Tiebe Machiels

    4 jaar geleden
    Het is zijn de "fans" van Acid/ haters van celine of Michiel die zo reageren niet Acid. Acid heeft ookniet gezegd dat ze moesten gaan haten...
  • ERWIN PEETERS

    4 jaar geleden
    De ouders van die "acid" zullen fier zijn op hun zoontje.
  • Evelyn Nuyens

    4 jaar geleden
    Verantwoordelijkheid bij ouders leggen! “Opvoeden” gaat tegenwoordig via internet... het blijkt dat vele volwassenen hun verantwoordelijkheid ontlopen en het maar al te graag gemakkelijk willen.
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Gewoon afblijven van al die dingen er zijn andere dingen om te doen er is leven naast Facebook YouTube en al het andere verstand gebruiken en wegblijven
  • Jan Schrauwen

    4 jaar geleden
    Om terug met een goed gevoel rond te lopen, gewoon die sites afsluiten voor jezelf er zijn aangenamere dingen in het leven.