Advocaat Sven Mary.
Volledig scherm
Advocaat Sven Mary. © belga

Sven Mary wil ook KU Leuven aansprakelijk stellen in zaak-Reuzegom

Sven Mary wil ook de KU Leuven aansprakelijk stellen in de rechtszaak rond de dood van Sanda Dia. Dat verklaart de advocaat van de nabestaanden in ‘Knack’. De 20-jarige student overleed in 2018 tijdens een zwaar uit de hand gelopen doop van club Reuzegom.

11 reacties

  • Nick Lersberghe

    4 jaar geleden
    @Etienne De Pauw Zolang er niks ernstigs gebeurt (bv een dode), dan kan je daar als universiteit niks aan doen. Reuzegom is als vereniging niet strikt aan de universiteit verbonden dus hebben ze daar amper tot niks van zeggenschap over. Ze kunnen de individuele studenten straffen maar zolang niemand iets aangeeft, valt er niks te doen.
  • vanfleteren diederik

    4 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom men steeds volstrekt onschuldigen, zoals de KUL in dit geval, mee wil straffen voor de daden van een ander. Dat is de proliferatie van onrecht.
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Groot gelijk heeft hij aangezien de KU dit soort wanpraktijken al jaren gedoogt. En wie niets zegt, stemt toe. Er moet eerst een dode vallen voor zij “iets“ (tja, pro forma toch) doen. Verder zou de volledige ledenlijst van die bende dringend gepubliceerd moeten worden.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Groot gelijk Sven, laat u maar eens goed gaan jongen.
  • Danny Callaert

    4 jaar geleden
    De rector veroordeelt maar ondertussen werkt minstens één van de daders wel aan de KUL. Van hypocrisie gesproken