Auto crasht tegen rij bomen langs E17: jonge vrouw op slag dood, bestuurster in levensgevaar

 ©  John De Vlieger

Bron: BELGA

Een personenwagen met Franse nummerplaat is in de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur even voorbij de op- en afrit van de E17 Deinze-Nazareth in de richting van Gent van de rijweg afgeweken en gecrasht. Een jonge vrouw kwam om het leven. Haar nicht, die de auto bestuurde, raakte zwaargewond en ook een derde inzittende werd gewond.

De klap moet verschrikkelijk zijn geweest, want de auto bleef in het struikgewas en tegen de bomen langs de zijkant van de autosnelweg hangen. De tol was zwaar want een jonge vrouw die aan de rechterkant zat van de 21-jarige bestuurster was waarschijnlijk op slag dood. De bestuurster zelf kon door de opgeroepen hulpdiensten en de brandweerpost Deinze zone Centrum na een half uur uit haar netelige positie worden bevrijd. Ze werd levensgevaarlijk gewond door de MUG en een ziekenwagen van Deinze naar het UZ gevoerd. De bestuurster blijkt het nichtje te zijn van het slachtoffer.

De jonge passagier die achteraan in de auto zat, kon zichzelf uit het wrak bevrijden en was in shock. Hij werd door een andere ziekenwagen eveneens overgebracht naar het UZ in Gent maar zijn verwondingen vielen mee.

Twee rijvakken van de E17 werden afgesloten voor het verkeer. Het duurde tot rond 7.30 uur zondagmorgen voor de weg werd vrijgegeven. Over de oorzaak is nog niets bekend. Het was niet aan het regenen op het moment dat het ongeval plaatsvond. (John De Vlieger)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen