Koninklijk Paleis
Volledig scherm
© Koninklijk Paleis

Nieuw begin breekt aan: prinses Elisabeth start maandag aan Koninklijke Militaire School

RoyaltyKroonsprinses Elisabeth (18) start maandag met haar opleiding aan de Koninklijke Militaire School (KMS). Ze zal er een jaar lang in het Nederlands Sociale en Militaire Wetenschappen volgen. Daarmee zet ze een lange traditie binnen de koninklijke familie verder.

10 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    En soms is er dan nog al dat nieuws waar wij geen barst aan hebben. Er zijn zoveel anderen die dat niet mogen, Maar dat is dan niet nodig om die ook eens aan te halen. Neen nog liever de ganse schijnheiligheid hoog houden dan de gewone mens eens op te hemelen.
  • Karine Roeland

    4 jaar geleden
    Wat ze ook doet of volgt, ze zal nooit gebuisd worden. Dat prinses Elisabeth geen studiebeurs kreeg is maar logisch als je ouders zo een inkomen hebben. Studiebeurs is om kinderen waarvan hun ouders geen riant inkomen hebben te steunen, niet om koningskinderen nog een extraatje te geven.
  • lode wijk

    4 jaar geleden
    Het is duidelijk een koningin die verandering zal brengen als ze gesteund word door een goede regering, maar die hebben we nog altijd niet, hopelijk is zij wel eerlijk voor alle partijen en sluit zij geen enkele uit noch rechts, links, extreem rechts of extreem links, daar zal het schoentje wel wringen.
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Gaan die andere gewone jongens die deze opleiding volgen hun blauwe muts ook na vier weken "krijgen" en later ook gelijke kansen hebben als Elisabethje? Ik denk het niet, alvast niet dezelfde inkomsten.
  • Solange l'Hiver

    4 jaar geleden
    Van harte succes gewenst bij deze nieuwe start!