REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Weinig ambitieus en een voorzitter met twee gezichten: acht redenen voor het vertrek van Lionel Messi bij Barcelona

Primera DivisionMet de handen in het haar. Zo hebben we Lionel Messi (33) het afgelopen jaar té vaak gezien. De ster van Barcelona wil weg. Het draait vierkant bij FCB. Sportief, maar ook juridisch: acht redenen voor het vertrek van Barça’s nummer 10 volgens Marca.

4 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Danny Vernimmen, ik snap de teleurstelling van Messi best. Zonder Messi zou Barcelona nu gewoon een eenvoudige middenmotortje zijn geweest in de competitie.Het middenveld toont totaal geen creativeit, Spelers die niks van elkaar begrijpen waar ze moeten staan, zie Vidal of Griezmann. Alleen maar keihard werken met nul rendement. Voor Messi komt men naar het stadion, is nooit anders geweest. Hetzelfde geld ook voor C.Ronaldo.
  • Marcel Caers

    4 jaar geleden
    Eerst moet city zijn foutje recht zetten en nu toevallig Messi aantrekken het valt echt niet op
  • Danny vernimmen

    4 jaar geleden
    Altijd veel respect gehad voor de beste voetballer. Maar dit doe je niet met je club die je altijd rijkelijk betaald heeft en nu je contract niet respecteert. Schande waarschijnlijk mag en Jan alles in deze voetbalwereld van vandaag.
  • Pol Van Gils

    4 jaar geleden
    Messi wil weg, niet omdat hij het moe is in Barcelona maar omdat hij op zijn leeftijd nog een paar prijzen wil pakken en bij Barcelona gaat dit nog een paar jaar duren voor ze terug echt top zijn.