Danny Van Assche.
Volledig scherm
Danny Van Assche. © Photo News

Unizo: “Onaanvaardbaar dat onze sector maar door één iemand in Celeval vertegenwoordigd wordt”

 Ondernemersorganisatie Unizo is er niet over te spreken dat er in de nieuwe Celeval, het adviesorgaan dat de Nationale Veiligheidsraad rechtstreeks bijstaat, slechts één ondernemersvertegenwoordiger zit. De organisatie noemt de hersamenstelling zoals ze er nu uitziet “onaanvaardbaar en hallucinant”. 

76 reacties

  • Hans Loyaerts

    4 jaar geleden
    En wie zetelt er als vertegenwoordiger van het werkvolk, de gepensioneerden. ? Wie vertegenwoordigt de allochtonen ?
  • Johan Planckaert

    4 jaar geleden
    dus vgls unizo moet de gezondheid van hun werknemers afhangen van hun grieven en wensen? ...
  • Elke De Vleeschouwer

    4 jaar geleden
    En waar is de vertegenwoordiging van de werknemer? De student? De senior? De zorg? De patiënt? Unizo wil gewoon kunnen overstemmen en dat is niet gelukt. Dus terug bleiten gelijk ne kleuter of lijk trump...ier pakt dat niet!
  • Ramon Zanoni

    4 jaar geleden
    Wederom meet virologen die de dienst zullen uitmaken Al's het aan hunter ligt gaan we afzonderlijk in een groot kitten. Ze zijn absolute geen expert op sociaal-maatschappelijk en economisch black. Geen enkele virology die het juiste antwoord weet. Van Ranst is zo drukbezet met zn getwitter en interviews dat jij geen eens tijd heeft om diepgaand o derzoek te doen
  • Moni Piot

    4 jaar geleden
    Ik zie niet in waarom er meer mensen van Unizo bij moeten zijn. De kleine zelfstandige die hun lidgeld betaalt, laten ze compleet in de steek.