Een 26-jarige Belgische toeriste springt vanop minstens 25 meter hoog naar beneden.
Volledig scherm
Een 26-jarige Belgische toeriste springt vanop minstens 25 meter hoog naar beneden. © Shutterstock/RV

Belgische (26) zwaargewond na gevaarlijke sprong van hoge brug in Italië

Een Belgische toeriste (26) is zwaargewond geraakt na een spectaculaire sprong in zee vanop een 25 meter hoge brug boven de zee in Italië. Ze belandde gedeeltelijk op haar rug in het water. De vrouw werd naar een ziekenhuis in Lecce gebracht en onderging een operatie. 

6 reacties

  • Robert Bruyland

    4 jaar geleden
    Het is zoals met de kick van scuba duiken, vrijduiken of Formule 1, je gaat niet meteen tot het uiterste. En als je erop getraind bent is het een berekend risico.
  • Guido Claesen

    4 jaar geleden
    Ja water is harder dan beton. Water is absoluut niet samengdrukbaar en daarom heel hard. Ik ben altijd al een durver geweest maar aan zo'n stommiteiten heb ik nooit meegedaan.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    dwazen zijn het, die niet weten dat ieder water zijn eigen hardheid heeft! En zeker van zo’n hoogte hun leven riskeren of zware letsels overhouden. Vanwaar haal je het eigenlijk in je hoofd om vanop zo’n hoogte het water in te duiken zonder enige ervaring.
  • Jef Gevers

    4 jaar geleden
    Toch wel zelf betalen de kosten waar zit je met je berstand !!!!
  • Frank Coussement

    4 jaar geleden
    Blijkbaar lopen er nog lichtzinnigen genoeg rond. Je moet al goed duiken vanaf 10 meter laat staan 25. Dat is een klap alsof je op straat neerkomt waarom doe je zoiets?