Presidentskandidaat Joe Biden.
Volledig scherm
PREMIUM
Presidentskandidaat Joe Biden. © Getty Images

Greet De Keyser in VS. Hoe Trump twijfel zaait over de mentale toestand van Biden

Er is wat mee... Het is het geliefkoosde zinnetje van president Trump, als hij ergens twijfel over wil zaaien. Hij zegt niet wat, gaat niet in details, maar hij weet dat dit genoeg is om vele duizenden aan het denken te zetten. De afgelopen weken liet hij zich zo uit over zijn tegenstander Joe Biden. Trump grijpt daarmee terug naar het groeiende aantal berichten als zou Biden leiden aan dementie. 

22 reacties

  • Bruno Duysburgh

    4 jaar geleden
    Biden zou wel eens een oorlog kunnen beginnen...net een robot als je hem ziet...
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Martina Geluk, dan is Trump ook niet geschikt om president te worden hij is ook te oud en heeft de afgelopen 4 jaar ook niets betekend voor het volk enkel haat gezaaid en tegen elkaar opgezet. Hij heeft misschien geen oorlog gestart maar in zijn eigen land is er wel eentje aan het groeien door zijn toedoen want hij is president en dat zeggen de Trump lovers hier toch dat hij de beste is dus dit is dus door zijn leiderschap (poging tot)
  • johan aerts

    4 jaar geleden
    Amerika het belaglijkste eerst ieder afrond is daar een compliment. Uiteindelijk vernietigen ze wel zichzelf.
  • Bert Carrein

    4 jaar geleden
    4 jaar lang is Trump afgemaakt door alles wat links is mentaal niet capabel te zijn. En als je Biden de laatste tijd hoort kan hij zelfs geen fatsoenlijke zin meer uitbrengen. Dus als Trump er iets van zegt springt héél de linkse winksie wereld recht. Ben benieuwd welke echte kandidaat ze gaan opvoeren ipv Biden. Zet mijn geld op Michelle Obama. Wat een show. Bijna zo interessant als die Bill Gates coronashow hier.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Beide kandidaten beschuldigen elkaar van cognitieve stoornissen. Maar zeker is dat deze bij Trump niet alleen ernstig maar ook gevaarlijk,zijn. En dan moet je ook nog bedenken dat de vice-presidenten in de schaduw van de president staan en eigenlijk even belangrijk zijn. als zij op de voorgrond komen. Denk maar aan Truman...