Partijvoorzitter Tom Van Grieken houdt een dweil vast.  Prominente VB'ers trokken naar het CD&V-partijhoofdkwartier aan de Brusselse Wetstraat.
Volledig scherm
Partijvoorzitter Tom Van Grieken houdt een dweil vast. Prominente VB'ers trokken naar het CD&V-partijhoofdkwartier aan de Brusselse Wetstraat. © BELGA

Vlaams Belang voert actie met dweilen aan CD&V-hoofdkwartier

Vlaams Belang heeft deze voormiddag actie gevoerd aan het CD&V-hoofdkwartier in Brussel. De actievoerders daagden er op met spandoeken en de boodschap: ‘CD&V: Dweil van de Wetstraat?’, een referentie naar de uitspraak van justitieminister Koen Geens (CD&V) die in februari zei dat zijn partij "geen dweil" is en principieel handelt. 

89 reacties

  • Marianne Van den Lemmer

    4 jaar geleden
    Tot na de volgende verkiezingen is het hier inderdaad dweilen met de kraan open. Nieuwe verkiezingen, dus, zo snel mogelijk!
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Dat wordt dan pas echt een probleem, LEO SCHAUWERS. Als afgestrafte partijen zoals de OVLD en CD&V aan de kant moeten blijven. Want de NV-A dan ook want die verloren de meeste stemmen. En de MR en beide socialistische partijen dus ook. Dan kan je enkel nog een minderheidsregering maken met VB, Ecolo/groen en ptb/pvda.
  • Peter Van Endert

    4 jaar geleden
    Eindelijk zie ik eens iemand die de regering kan lijden vlaams belang laat ze maar eens doen we zullen dan wel de goede richting uit draaien
  • jan boden

    4 jaar geleden
    De socialisten zijn doorgaans ook heel bedreven in het dweilen en daar is het meestal met de kraan open.
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Denkt u, Leo Kaya, dat een stem voor het VB nog steeds een proteststem is ? Als gewone burger help ik echt mee om het VB te laten regeren. Hopelijk volgende verkiezing als de traditionele partijen nog eens op hun kop krijgen. Als Vivaldi slaagt, hoe verzoen je dan partijen die een vermogensbelasting eisen of een uitstap uit de kernenergie met anderen die juist het tegenovergestelde willen ? Dit zijn wellicht doofpot onderwerpen geworden.