Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Telewerk en digitalisering prioriteit voor Brusselse werkgevers

Door de coronacrisis en de veiligheidsmaatregelen stelt een kleine helft (48%) van de Brusselse ondernemers dat het reisgedrag van hun werknemers veranderd is. Bij bijna tweederde (64%) van de bedrijven is er een toename van telewerk en/of flexibele werkuren. Dat stelt de Brusselse werkgeversorganisatie Beci in haar halfjaarlijkse politieke barometer. 

2 reacties

  • Mark Van Puyvelde

    4 jaar geleden
    De bazen hebben hun personeel steeds gewantrouwd en moeten nu vaststellen dat dit ongegrond was. Profiteurs zullen er altijd zijn, maar die heb je snel door. Dit is trouwens ook op de werkvloer, zonder telewerk, het geval.
  • Mark Van Puyvelde

    4 jaar geleden
    Ik doe nu ook aan telewerk en het rendement is veel hoger en minder stress. Ik verlies geen uren aan verplaatsingen en is beter te combineren met het privé-leven. Anders is het altijd lopen van het werk naar de winkel, snel eten maken, douchke en weer in bed voor de volgende zeer vroege dag. Door telewerk kan je alles veel beter regelen en aanpassen omdat je niet aan de stipte uren gebonden bent. Zelfs in het weekend durf ik al eens de laptop opzetten voor't werk. Geven en nemen...