Politie werkt 12-jarig meisje hardhandig tegen de grond tijdens protesten in Hongkong.
Volledig scherm
Politie werkt 12-jarig meisje hardhandig tegen de grond tijdens protesten in Hongkong. © RV

Politie in Hongkong werkt 12-jarig meisje hardhandig tegen de grond

De politie in Hongkong heeft een 12-jarige meisje hardhandig aangepakt, zo is te zien op videobeelden. De moeder van het meisje verklaarde dat haar dochter tekenspullen wilde kopen toen ze plots tussen demonstranten terechtkwam. De politie tackelde het meisje en duwde haar op de grond.

9 reacties

  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    kan zijn dat ze wegliep;maar moet ze dan met geweld tegen de grond geduwd worden .Ok de politie moet haar werk doen maar niet al kamikaze optreden zeker niet tegen een 12 jarige meisje
  • Lou Bakker

    4 jaar geleden
    Moest ze het maar niet op een lopen zetten. Of is dit weer iemand die lijdt aan een of andere aandoening dat haar gedrag rechtvaardigd ?
  • Tommy Yuen

    4 jaar geleden
    Het bovenstaande video schets ENKEL het weglopen van een 12 jarige meisje MAAR verteld niet bij dat het meisje na meerdere malen verwittigingen van het politie het buurt te verlaten wegens SAMENSCHOLING. Het meisje was eerder opgepakt en was tijdens het procedure van het aantonen van haar ID-kaart, het hazenpad neemt. Dus na arrestatie mogen volgens bovenstaande nieuwsbericht zomaar weglopen. Er bestaat een volledige versie van bovenstaande video ( live stream ).
  • Peter van Nieuwpoort

    4 jaar geleden
    Iets verder op deze site staat een bericht over een 8 jarig kind dat verkracht en vermoord is in Pakistan. Nummer zoveel. Waar is jullie commentaar nu? Of is het enkel om interessant te doen en de politie waar ook ter wereld, af te zeiken?
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Is toch niet plots? Ze spurt weg en dan heeft ze prijs...