© twitter

Moeskroen huurt Anderlecht-spits Nathan Kabasele

Nathan Kabasele speelt voor de rest van het seizoen op huurbasis voor Moeskroen. Dat hebben de Henegouwers maandag bevestigd op de clubwebsite. De 22-jarige aanvaller was op een zijspoor beland bij Anderlecht en hoopt om de nodige speelminuten te kunnen verzamelen bij l’Excel.

De Belg van Congolese origine was al een tijdje uit beeld verdwenen bij de Brusselaars en een uitleenbeurt was dan ook de beste oplossing. Eerder leende Paars-Wit hem al uit aan Westerlo, Torino en De Graafschap (tweemaal), sinds begin dit seizoen behoorde hij opnieuw tot de selectie van de recordkampioen.

Kabasele is de tweede winteraanwinst voor rode lantaarn Moeskroen. Enkele dagen geleden streek ook al de Litouwse international Deivydas Matulevicius neer op Le Canonnier, de aanvaller tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Beide nieuwkomers, die meteen mee op stage vertrokken naar het Spaanse San Roque, moeten bij Les Hurlus het scoringsprobleem oplossen. Met slechts 18 treffers in 21 wedstrijden heeft Moeskroen de slechtste aanval in eerste klasse.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer