Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe politie-eenheid focust op milieu en volksgezondheid

BinnenlandBij de federale politie is een nieuwe eenheid opgericht om de smokkel van wilde dieren, pesticiden of afval op te sporen. Dat meldt La Dernière Heure woensdag.

4 reacties

  • Stevie Patroon

    4 jaar geleden
    @Clarisse: de non performantie bij politie ligt niet aan het gebrek aan mensen hoor. Ze hebben er nu veel meer dan eender wanneer in de tijd. Aantal taken is ook niet toegenomen.
  • Pepe La Basura

    4 jaar geleden
    Met alle respect voor de individuele politiemensen: de leiding zal ook van deze eenheid een grote puinhoop en geldverslindende organisatie maken; alweer een leeuw zonder tanden erbij als er niet alles grondig in dit land verandert aan de top.
  • Christelle Vandermaelen

    4 jaar geleden
    En wat met dierenwelzijn? Hoog tijd voor daar een special unit voor te creëren!
  • Clarisse De Cock

    4 jaar geleden
    Mooie Nederlandse benaming. Wat gaat het kosten of is het weer ten kosten van, en wat gaan ze oplossen. Drugs ging verbannen worden door de anti drugsbrigade maar nog niets van gemerkt nu allemaal begrijplijk als de politie steeds met minder mensen het moet doen en zelf geboeid zijn dan los je niets op. Dus een nieuwe eenheid oprichten lost ook niets op als het volk van bestaande eenheden komt, zo verschuif je het probleem.