Interfederaal woordvoerder Boudewijn Catry.
Volledig scherm
Interfederaal woordvoerder Boudewijn Catry. © BELGA

Crisiscentrum geeft stand van zaken over coronavirus in België: “Effect van mensen die terugkeren uit vakantie”

Het is woensdag en dus gaf het Nationaal Crisiscentrum vanmorgen een nieuwe stand van zaken over het coronavirus. Het gezondheidsinstituut nam de gelegenheid te baat om de puntjes op de i te zetten wat betreft vaccinatie. “Een vaccin zal pas op de markt komen als het veilig en effectief is”, zo klonk het.

27 reacties

  • Walter Kennes

    4 jaar geleden
    Vakantie? Gaan winkelen in Holland met duizenden omdat men daar geen mondkapje moet dragen!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    In theaters, bioscopen en stadions zijn geen mensen toegelaten, maar vliegtuigen ho maar, geen enkel probleem. Opvallend dat geen enkele viroloog nog durft om dit openlijk aan de kaak te stellen. Economische -en staatsbelangen zeker ?
  • philip Loose

    4 jaar geleden
    Zijn alle vakantiegangers teruggekeerd op 31 augustus misschien ?? Het is veiliger in het buitenland - en zeker in het "verlaten Spanje " - als je de regels toepast die er opgelegd zijn. Op den duur wordt het hier één politieke en economische bedoening !
  • Ja Va

    4 jaar geleden
    Net alsof mensen in juli op vakantie vertrekken en dan pas eind augustus terugkeren. Al heel de zomer zijn er mensen aan het terugkeren. De afgelopen weken is dit zelfs al sterk afgenomen dus stop aub met die kortzichtige verklaringen
  • philip Loose

    4 jaar geleden
    Het is alsof het steeds de oorzaak van de terugkerende vakantiegangers is ! Zijn ze allemaal eind augustus teruggekomen misschien?