De misser van Aster Vranckx.
Volledig scherm
De misser van Aster Vranckx. © Eleven
KV Mechelen KVM
0
EINDE
1
KV Oostende KVO
  • Jack Hendry Goal 90'+5'

Onwaarschijnlijk: Mechels toptalent Vranckx mist het onmogelijke, beelden gaan de wereld rond

Jupiler Pro LeagueAster Vranckx (17) is de pechvogel van de dag. Het Mechels toptalent van 17 liet tegen KV Oostende een niet te missen kans toch liggen. Van Roemenië tot de VS en Colombia, de misser van Vranckx gaat viraal. Een veel te ongeïnspireerd KV Mechelen kreeg daarbovenop nog eens een opdoffer van jewelste te slikken in de allerlaatste seconde. Tot woede van een thuissupporter die even het veld opliep. Drie gouden punten voor KV Oostende (0-1).

18 reacties

  • De Waarheid

    4 jaar geleden
    Enkel thuissupporters toelaten is competitie vervalsen! En als we beelden uit de oude doos halen zullen er nog wel meer van die gemiste kansen boven komen zeker? Regelmatig zie ik wel doelpogingen de nek omgedraaid worden omdat er gezondigd wordt tegen technieken die je in de jeugdreeksen reeds aanleert. We kunnen er eens om lachen.
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    is dit een toptalent van mechelenhoeveel heeft hij gekregen van oostende om te missen?
  • Mark Desiron

    4 jaar geleden
    terug zonder supporters ze leren het niet
  • Thierry Piette

    4 jaar geleden
    Waarom moet KV een boete betalen omdat er een "fan" het veld oploopt? Dat ze die man onmiddellijk levenslang stadionverbod geven en geef die boete aan hem. En nog een extra boete omdat hij zijn masker niet correct draagt.
  • Benny Coomans

    4 jaar geleden
    mogen deze beelden wel rond gestuurd worden?