Kompany met doelpuntenmaker Nmecha.
Volledig scherm
PREMIUM
Kompany met doelpuntenmaker Nmecha. © Belga

Onze Anderlecht-watcher vindt dat Kompany terecht voldaan was na eerste zege: “Al was er toch één bizarre keuze”

AnderlechtAs it should be. Anderlecht kwam tegen Cercle nooit in de problemen – het is de laatste maanden anders geweest. Vincent Kompany mocht tevreden zijn: hier kun je mee verder.

11 reacties

  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Als Anderlecht wint is het altijd tegen een heel zwakke ploeg. Maar misschien was Anderlecht dan toch te sterk? Zijn Waasland-Beveren en Eupen dan wel topploegen, want daar heeft Brugge dan tegen gewonnen?
  • Ronny Steyaert

    4 jaar geleden
    Zitten hier weer een paar fanatiekers tussen die altijd maar naar dezelfde muilen gaan kijken, maar over de grens niet weten hoe ze zich moeten gedragen, laat staan dat ze er al een competiewedstrijd bijgewoond hebben. Ben het met U eens mr. Castermans maar denkt ge dat de Mos de enige is en was die de controverse opzocht? Zijn er vandaag verschillende buiten onze grenzen.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Hoor die van Club evenveel punten behaald als Anderlecht en gewonnen tegen Waasland Beveren met een cadeau penalty. En die gaan hier wat komen lachen. Anderlecht zal zeker geen 11 jaar moeten wachten op een titel. En Club Brugge zal nooit het aantal titels van Anderlecht verbeteren. RSCA nog steeds de enigste Top ploeg in België
  • Maria Nuytkens

    4 jaar geleden
    Ochottekes, ze hebben tegen Cercle gewonnen ....... nu gaan ze zeker CL spelen !!!!!
  • Ivan De Bakker

    4 jaar geleden
    En daarmee is RSCA aan het einde van zijn gemakkelijke programma (met als doel bovenaan het klassement te schitteren). Oeps.