©  AFP

Denis Odoi verlengt tot 2022 bij Fulham

Denis Odoi zal ook de volgende twee seizoenen voor Fulham voetballen. Hij ondertekende een contract tot de zomer van 2022, met optie op een bijkomend jaar. Dat bevestigt de promovendus in de Premier League maandag.

Maarten Delvaux
Bron: BELGA

“Ik ben tevreden want ik heb nu de garantie dat ik dit en volgend seizoen bij de club blijf”, zegt de rechtsachter. “Ik hou van mijn leven hier, dus ik ben heel blij dat ik hier nog twee jaar kan blijven.”

“Denis heeft een grote rol gespeeld in onze beide promoties de voorbije jaren”, vult de co-eigenaar van Fulham Tony Kahn aan. “Hij is een echt competitiebeest met een grote werkethiek, dus ik ben heel blij zijn contract te verlengen.”

Odoi, 32, speelt sinds 2016 voor Fulham. Daarvoor droeg hij het shirt van OHL, STVV, Anderlecht en Lokeren. Met Fulham promoveerde hij in 2018 naar de Premier League, waarna meteen de degradatie volgde én (vorig seizoen) opnieuw promotie. Afgelopen zaterdag verloor Fulham, met Odoi 90 minuten op het veld, op de eerste speeldag met 0-3 van Arsenal.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer