Jumbo-Visma is grote verliezer, Van Aert: “Op fantastische Pogacar gestoten” - Roglic: “Ik was niet snel genoeg”

Tour de FranceWout van Aert reed een ijzersterke tijdrit, naar het beeld van zijn Tour. Maar bij Jumbo-Visma overheerst de ontgoocheling na de gemiste Tourzege van Primoz Roglic. Van Aert reageerde aangeslagen. “Dit is enorm balen.” Roglic accepteerde de nederlaag, ook bij Tom Dumoulin kwam het verlies hard aan.

27 reacties

  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    pogacar is niet naar de strade of san remo gegaan om te winnen johan maar met het doel om conditie op te doen voor de tour .Jumbo heeft de koers hard gemaakt met het doel om de tegenstanders aftepeigeren wat hun gelukt is met die columbianen .Het was niet aan Pogacar om aan te vallen en dan met 6 jumbo,s in zijn wiel zichzelf murv te rijden. Hij heeft gepokerd en als gezet op de tijdrit en dat is hem aardig gelukt
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Freddy van Puymbrouck , Wout was in de klassiekers Strade en San Remo twee klassen beter dan Pogacar . In de Strade op meer dan 10 min !! En Wout is super in de Tour ook !!
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Het is voor Wout een les dat koersen geen wetenschap is zoals het plan van Jumbo-Visma dat bij de besprekingen voorstelden werd om Wout te laten knechten. Ze hadden drie kopmannen en de rest moest knechten, bij het vertrek nog twee en na een paar ritten nog ene omdat Tom niet kon volgen en nog moest het plan tot in de puntjes uitgevoerd worden. Wout in een wereld form werd door de leiding gewoon op Hollandse arrogantie genegeerd. Hoogmoed komt na de val en wat gaan u nu doen meneer Zeeman.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Zij die denken dat Wout de tour kon winnen moeten eens van hun roze wolk stappen.Van Aert is een geweldige renner maar de tour winnen zal hij nooit kunnen.Hij rijd een fantastische tijdrit maar wordt gewoon weggereden door Pogacar die in het hooggebergte 2 klassen beter is dan Wout.Dat is de realiteit, het is helaas niet anders.
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Jan Jansen Er rijdt nog iemand rond die overal goed is en een gans jaar , zowel in de ronden , klassiekers en in het veld !!