Sam Bennett zegeviert op de Champs-Élysées. Een mooie afsluiter voor Deceuninck-Quick.Step.
Volledig scherm
Sam Bennett zegeviert op de Champs-Élysées. Een mooie afsluiter voor Deceuninck-Quick.Step. © Pool via REUTERS

Groene trui Bennett wint koninklijke sprint op de Champs-Élysées, Pogacar eindwinnaar

Tour de FranceSam Bennett heeft de slotetappe van de Tour de France gewonnen. De eindwinnaar van de groene trui rekende in de afsluitende sprint op de Champs-Élysées af met Mads Pedersen en Peter Sagan. Tadej Pogacar kende een zorgeloze dag en stak de eindzege op zak.

14 reacties

  • Liliane Vervliet

    4 jaar geleden
    Wout reed zich te pletter voor de ploeg.Waar was de ploeg vandaag om hem een overwinning te schenken ? ??
  • jans van Oosten

    4 jaar geleden
    Geen paniek iedereen. Hij kreeg een leadout maar die kreeg net voor de finish pech en de rest zat te ver. Rustig blijven en adem in en uit.
  • jos dedecker

    4 jaar geleden
    Het voorspelbare typisch Belgische gezeur over Jumbo begint ook op de zenuwen te werken. Wout heeft zoals hij zelf ook zegt alle overwinningen te danken aan zijn ijzersterke ploeg, toevallig ook nog eens de enige ploeg die hem een kans wilde geven toen hij zijn contract bij Nuyens verbrak.
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Groene trui krijgt hierdoor wat meer glans. Maar ik zag niet veel hulp voor Van Aert. Had hij niet wat meer hulp verdiend na zijn inzet de laatste 3 weken?
  • Natascha Hendrickx

    4 jaar geleden
    Pfff wout heeft roglic 3000 km uit de wind gezet. Vandaag zat hij helemaal alleen in de laatste kms. Is het zoveel gevraag om de sprint eens aan te trekken voor hem? Heren primoz,... Das maar ne km of 2 hoor