Na twee seizoenen is de druk voor Danira Boukhriss van de ketel. "De tijd dat iedereen met een vergrootglas naar mij zat te kijken, is voorbij."
Volledig scherm
Na twee seizoenen is de druk voor Danira Boukhriss van de ketel. "De tijd dat iedereen met een vergrootglas naar mij zat te kijken, is voorbij."

"Ik voel alleen nog gezonde spanning": Danira Boukhriss (30) begint vol zelfvertrouwen aan derde seizoen ‘Vandaag’

TVZenuwen? Daar heeft Danira Boukhriss Terkessidis vanavond geen last van, als ze het derde seizoen van haar talkshow 'Vandaag' op gang trapt. Dat ze net dertig is geworden, heeft daar wellicht mee te maken. "Ik kan nu beter relativeren", klinkt het zelfzeker. Wel blijft het topsport, zo'n dagelijks programma. "De vorige twee seizoenen verloor ik telkens vier kilo."

5 reacties

  • Vivianne, Bortels

    3 jaar geleden
    Danira, ik ga je missen. Elke avond je uitzending gevolgd. Na 19/11/2020 komt er een leegte. VRT heeft niet door dat er nog andere kijkers zijn dan diegenen die enkel show/niets-zeggende programma's zoals First Dates, etc.... (ook undercover is voor mij een totale ramp, kijk er niet meer naar)  worden geapprecieerd. Het gaat de foute richting uit met VRT.
  • Etienne Godderie

    4 jaar geleden
    jammer maar helaas, ze kan het NIET. Daarbij het is na ter zake en de afspraak nogmaals een herhaling van het nieuws van de dag, waar de specialisten en één of andere BV hun gelaat komen laten zien om wat te kakelen zoals kippen zonder kop. Maar goed over smaken en kleuren discuteert men niet.
  • DANNY WITTEVRONGEL

    4 jaar geleden
    Haar programma is een TV versie van de Dag Allemaal. Veel bla bla , weinig inhoud.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Ze is daar totaal niet geschikt voor. Als het wat moeilijk wordt zit ze er bij en weet niet wat zeggen. Voor de rest is het wat lachen en sympathiek doen.
  • michel wanquet

    4 jaar geleden
    Ik wens haar het beste toe. Iedereen moet kunnen leren. Hopelijk overstijgt ze dit jaar haar eerste twee seizoenen. Die evolueerde van zwak naar matig.