Stefanie Verstappen, 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie Verstappen, 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden. © Dylan Vermeulen/RV

Vriend (29) van overleden Stefanie aangehouden na ongeval: “Eens hij onder invloed was, kon Clint roekeloos uit de hoek komen”

Woede en intens verdriet. Dat is wat overblijft na het dodelijk ongeval in Drongen waarbij Stefanie Verstappen (25) het leven liet. De 29-jarige chauffeur, Clint V., was onder invloed van drank en drugs. Hij reed te snel en had geen geldig rijbewijs. V. werd gisteren aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij wordt verdacht van onopzettelijke doding. 

5 reacties

  • Mark Desiron

    4 jaar geleden
    gisteren was het nog ne goeie gast ( toch volgens zijn familie ) maar zo zie je maar nooit hun verantwoordelijkheid nemen en maar opdoen , mensen zouden slimmer moeten zijn
  • hilde brusseel

    4 jaar geleden
    Heel veel sterkte aan familie en vrienden ❤️
  • Geert Viaene

    4 jaar geleden
    Wij kennen ook zo iemand, maar politie doet er niets aan, er moet eerst iets ergs gebeuren. Sterkte aan de familie.
  • Jean-Paul Hoornaert

    4 jaar geleden
    waarvoor dient een gordel in de wagen???????
  • arlette Strumane

    4 jaar geleden
    Nooit instappen bij iemand onder invloed van drank / drugs . En steeds je autogordel aandoen , zowel voor- als achteraan .