Vorige maand werden 1.183 elektrisch aangedreven Taycans verkocht in Europa, waarvan 33 in België. De iconische 911 strandde op 1.097.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige maand werden 1.183 elektrisch aangedreven Taycans verkocht in Europa, waarvan 33 in België. De iconische 911 strandde op 1.097. © RV

Ook Porsche-rijders vallen voor elektrische wagen: Taycan stoot iconische 911 van zijn troon

Ook Porsche-adepten stappen over naar een elektrische versie van hun geliefde merk. In augustus was de Taycan het best verkochte model van de Duitse autobouwer. Hij stootte de iconische 911 van zijn troon.

19 reacties

  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Tot jolijt van de ondernemingen, dergelijke Taycans kunnen voor 100% fiscaal worden ingebracht, dankzij de “Vlaamse” politiek, nu er met de pandemie enorme bedragen naar de industrie worden gegooid zullen dergelijke modellen als zoete broodjes worden gekocht en uiteraard in de boekhouding terug te vinden zijn.
  • Robert Bruyland

    4 jaar geleden
    911 van zijn troon omdat er geen geen plaats genoeg was in de toonzaal zeker.
  • Pierre Dubois

    4 jaar geleden
    Electriciteit is niet gechikt voor het aandrijven van een voertuig. Een golfkarretje of een mindervalidenscooter zijn de enige uitzonderingen.
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Vervuiling tot en met. Negentig procent van de elektriciteitsproductie is fossiel. (tenzij kernenergie). Een zeer sterke beperking van elektriciteitsverbruik zou goed zijn, maar men doen van overheidswege net het tegenovergestelde. Men gaat elektrische wagens en warmtepompen aanmoedigen, waarvan men weet dat dit het meest vervuilend is van al. Wie elektrische wagens zegt, zegt tegelijk kernenergie !
  • Kris Eelen

    4 jaar geleden
    @florent... de meeste gebruikers van elektrische wagens hebben zelf voldoende zonnepanelen liggen om hun verbruik te counteren, althans hier in de regio toch.