.
Volledig scherm
. © EPA

“Wil je zwijgen, man?” Trump en Biden clashen in een ongezien chaotisch en gemeen eerste debat: dit waren de 9 opvallendste momenten

Hoeveel keer Donald Trump Joe Biden onderbroken heeft in het allereerste tv-debat tussen beide presidentskandidaten? Niemand die de tel zelfs na een kwartier nog kon bijhouden. De winnaar van de avond lijkt vooral de antipolitiek te zijn, met de ene kandidaat die het bij momenten wanhopig richting inhoud probeerde te sturen, terwijl de andere in zijn welbekende stijl een debat onmogelijk probeerde te maken met persoonlijke aanvallen. Dit waren de negen opvallendste momenten.

32 reacties

  • gery de smedt

    4 jaar geleden
    Trump is mss simpel, maar heeft gelijk. Het probleem is extreem links en heeft niets te doen met rechts whatsoever 
  • Marc Bertels

    4 jaar geleden
    Dat ze hun EIGEN punten eens verduidelijken ipv de tegenpartij aan te vallen !
  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Hierbij schoot mij een bijna niet meer gebruikt woord te binnen: "Schabouwelijk."
  • Line B

    4 jaar geleden
    Vergeten te vermelden, dat Biden niet kan verklaren waarom zijn zoon Hunter geld kreeg van de burgemeester van Moskou? En Hunter zich moet verdedigen voor de seks trafficking en vrouwenhandel ?
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Kijk als ik hier debatten op tv volg valt het ook op dat de linkse moderators degenen die een andere mening hebben dikwijls onderbreken en niet laten uitspreken ofwel is Trump bij hun in de leer geweest ofwel verwijten ze iemand anders wat zij zelf doen !! hypocrisie ten top !!