Wederoptredende Malinovskyi bezorgt Genk zege tegen Darmstadt

KRC Genk heeft woensdagnamiddag in het Spaanse San Pedro del Pinatar een oefenwedstrijd tegen de Duitse eersteklasser Darmstadt gewonnen. Het werd 1-0 dankzij een doelpunt van de wederoptredende Ruslan Malinovskyi, die acht maanden aan de kant stond met een zware knieblessure. De Oekraïener trapte op het halfuur een vrije trap knap tegen de touwen.

mg, tomas

Kersvers Genk-coach Albert Stuivenberg stond voor de eerste keer langs de zijlijn. Hij koos voor deze elf namen: Bizot, Castagne, Dewaest, Colley, Nastic, Heynen, Malinovskyi, Pozuelo, Bailey, Samatta en Trossard.

Na tien minuten sloeg het noodlot echter al toe toen Bojan Nastic, pas hersteld van een blessure aan de kuit, het veld moest verlaten met een heupblessure. Hij werd vervangen door Christophe Janssens.

Later in de wedstrijd bracht Stuivenberg ook nog Walsh, Brabec, Berge, Kumordzi, Susic, Sabak en nieuwkomer Naranjo tussen de lijnen.

Bekijk hier het doelpunt van Ruslan Malinovskyi:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners