Jonas Geirnaert, Jelle De Beule, Lieven Scheire en Koen De Poorter
Volledig scherm
Jonas Geirnaert, Jelle De Beule, Lieven Scheire en Koen De Poorter © BELGA

Voorlopig geen comeback voor Neveneffecten: “Brunchen in het weekend, dat doen we”

ShowbizzZo'n tien jaar geleden waren Jelle De Beule, Lieven Scheire, Koen de Poorter en Jonas Geirnaert - aka Neveneffecten - voor het laatst te zien op tv. Een comeback zit er voorlopig niet in, verklapte Scheire in ‘Gert Late Night’. Gelukkig is er De Beule met een nieuw tv-programma. 

0 reacties

  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    9

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.