Foto ter illustratie, niet de bus in kwestie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie, niet de bus in kwestie. © Shutterstock

Dronken Nederlanders stelen lijnbus en rijden naakt rondjes over Grieks eiland

Dronken Nederlanders hebben in de nacht van woensdag op donderdag allerminst een goeie beurt gemaakt op het Griekse eiland Poros. Een groep van tien tot dertien mensen brak in een lijnbus in en reed volgens lokale media twee rondjes rond het eiland, ruim vijftig kilometer uit de kust van Athene. Ze waren daar eerder op de dag per zeilboot aangekomen. 

18 reacties

  • Bernadette De Soubiroux

    4 jaar geleden
    Heel grappig, totdat de rekening komt.En de Grieken kennend komt die rekening, ze mogen zich heel gelukkig prijzen als er geen gevangenis van komt.Anders kan je na een tijdje langs hun kont de hemel zien.
  • Willem De Voeght

    4 jaar geleden
    Waarom verschiet ik er niet van dat het Nederlanders in groep zijn ?
  • Ronald Roelants

    4 jaar geleden
    Ze hadden beter naakt rond gewandeld ipv bus te stelen ; afgezien van de bus, zolang ze hun facturen betalen en geen ongevallen of schade veroorzaken, heb ik liever dergelijke toeristen dan niet-zieke personen die alles gratis in de maatschappij krijgen zonder werken en hun wil dan nog eens menen te kunnen opleggen.
  • Stavros Kanakaris

    4 jaar geleden
    Ik weet (niet uit eigen ervaring!!) dat de Griekse gevangenissen zeer hard zijn. Als die Nederlanders daar een paar maandjes moeten doorbrengen, dan zullen ze héél anders piepen. En er later in praatprogramma's natuurlijk eindeloos over staan balken en blèten.
  • Eddy Clinckers

    4 jaar geleden
    @ Charlotte De Greef... grappig...? Ik hoop dat ze op een dag uw auto een keer stelen om daar mee te gaan joyriden. Is er deze maatschappij nu echt geen normbesef meer?