Kampt Oranje met een mentaliteitsprobleem? "Van Dijk loopt naast z'n schoenen sinds hij verkozen werd tot beste speler van de Premier League."
Volledig scherm
PREMIUM
Kampt Oranje met een mentaliteitsprobleem? "Van Dijk loopt naast z'n schoenen sinds hij verkozen werd tot beste speler van de Premier League." © AFP

Analisten Johan Derksen en Youri Mulder over het plotse verval van Oranje: "Dit is wat zielig voor Frank de Boer"

Voetbal"Nou, wees blij dat je in België woont." Met een kwinkslag zegt Nederlands voetbalanalist Johan Derksen dat Oranje de weg in zijn opmars weer kwijt lijkt, na twee lamlendige duels onder coach Frank de Boer, de opvolger van Ronald Koeman. "Ik voel dat de spelers het niet eens zijn", zegt Youri Mulder. Hun analyse.

3 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Holland kan misschien beter terug tegen teams als Andorra, Liechtenstein en Gibraltar gaan sjotten.
  • Guido Ceuleers

    4 jaar geleden
    Waren de Rode Duivels tegen U.K. dan misschien beter ? Plus Verschaeren inbrengen die bij Anderlecht op de bank zit i.p.v. de ervaren Hans Van Aken ?En ik weet dat ze veel geld verdienen, maar KDB heeft gelijk,wat voor nut heeft de Nations Cup,op de reeds overladen kalender ?
  • avelino garcia

    4 jaar geleden
    Volgens Koeman een wereldteam zoals België en een maand later een samenraapsel van overroepen vedetten die tot niets in staat zijn.