© ISOPIX

‘Romeo’ Chris Van Tongelen en echtgenote gaan uit elkaar

Chris Van Tongelen verlaat zijn echtgenote Brigitte Derks. Dat meldt het managementteam van De Romeo’s en Chris Van Tongelen. Actrice Brigitte Derks is ook bekend als de mama van Ian Thomas.

ph

“Na meer dan 15 jaar samen en een huwelijk van bijna 10 jaar hebben Chris Van Tongelen en Brigitte Derks besloten om in alle vriendschap uit elkaar te gaan. “Beiden betreuren de breuk, maar in het belang van hun dochter en hun kinderen, wensen ze deze in alle rust en sereniteit te verwerken. Wij rekenen erop dat ze die kans dan ook krijgen van de media en hun omgeving”, zegt Kris Bloemen namens het managementteam van De Romeo’s en Chris Van Tongelen.

"Een precieze reden is er naar mijn weten niet”, zegt Bloemen. “Chris en Birgitte zijn uit elkaar gegroeid. Dat Brigitte erg lang met Ian Thomas in Amerika heeft gewoond om zijn carrière te ondersteunen heeft hun relatie vast geen goed gedaan.”

Het wordt voor beiden al de tweede scheiding. Brigitte was voor ze een relatie kreeg met Chris getrouwd met acteur Frank Hoelen, de vader van Ian Thomas. Ook Chris had al een huwelijk achter de rug voor hij Brigitte ontmoette.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer