©  Shutterstock / still

De favoriete herfstcocktail van Reese Witherspoon maak je makkelijk zelf

In de herfst moet het voor Reese Witherspoon niet altijd soep zijn. De actrice houdt wel van een cocktail, die bij het seizoen past. Op Instagram toont ze hoe ze die in een handomdraai in elkaar flanst.

vwh

Liefhebbers van Aperol Spritz zullen het graag lezen: de favoriete cocktail van de blondine lijkt heel sterk op de klassieker. Dat komt omdat ze bijna dezelfde ingrediënten gebruikt: Aperol, bruiswater en prosecco. Giet een bodempje Aperol in een glas, gekoeld met vele ijsblokjes, en roer samen met het bruiswater. Vul verder aan met prosecco.

Witherspoon voorziet de herfstige twist met appelcider, die ze nog aan haar brouwsel toevoegt. Op het aanrecht staat ook kaneel klaar; uitstekend geschikt als extraatje in je glas als het nog iets meer winters mag. Enkele volgers van de ster suggereren dat ze de Aperol kan vervangen door Campari om een groter contrast te creëren met het beroemde zomerdrankje.

De ‘Legally Blonde’-actrice klinkt alvast op het seizoen. “Mijn Fizzy Apple Cider cocktail recept is perfect voor de herfst en laat zich goed combineren met zo goed als elk danspasje”, schrijft ze bij haar tutorial.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Reese Witherspoon het recept van een van haar lievelingsdrankjes deelt via sociale media. In juni toonde ze hoe haar ontbijt maakt: een groene smoothie boordevol vitaminen. Zelf al groenten smullen aan het begin van de dag? Mix dan 2 kropjes Romeinse sla, 1/2 kopje spinazie, 1/2 kopje kokoswater, 1 hele banaan, 1 hele appel, 1 hele peer, 1 hele citroen (schil verwijderd, maar inclusief pitjes voor extra vezels), selderij (optioneel) en eventueel wat amandelboter samen tot een drankje.

 ©  Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer