Marc Dutroux in de gevangenis van Nijvel.
Volledig scherm
Marc Dutroux in de gevangenis van Nijvel. © Sudpresse

Advocaat Dutroux vraagt geen vervroegde vrijlating meer: “Het heeft geen zin om mezelf belachelijk te maken”

Advocaat Bruno Dayez gaat voorlopig geen voorwaardelijke invrijheidstelling meer vragen voor Marc Dutroux. Dat meldt hij aan persagentschap Belga. Aanleiding van die beslissing is het vernietigende psychiatrische rapport over Dutroux dat werd opgemaakt naar aanleiding van zijn verzoek om vervroegd vrij te komen. 

17 reacties

  • Dick De Zeure

    4 jaar geleden
    Dit is geen mens, dit is een monster en monsters laat je niet vrij rondlopen!
  • james Verlinden

    4 jaar geleden
    Dus er komt eindelijk een einde aan 1 van zeer vele oeverloze belastinggeldverkwistende procedureslagen. Toch ene met gezond verstand.
  • Carmen Van de casteele

    4 jaar geleden
    Dat is waar voor zo iemand als advocaat optreden en dan nog durven vragen om vervroegd vrij te komen, daar moet je veel lef voor hebben. Zou het ook niet doen. Dat is echt schaamteloos en uw eigen belachelijk maken! Zou niet meer durven buiten komen, want dit getuigt ook van geen respect naar de samenleving! Wie wil dit op zijn geweten om zo iemand vervroegd vrij te laten? Zou geen nacht meer een oog dicht doen!
  • Sonja Simoens

    4 jaar geleden
    Eindelijk een slimme se nooit meer vrij laten die is gek laat hem weg Rotten waar hij zit niks aanpassen ze hadden hem beter afgemaakt veel beter voor de belastingbetaler
  • karin verwimp

    4 jaar geleden
    Ik kan ergens begrijpen dat die advocaat gewoon zijn werk doet. Maar begrip voor het feit dat hij spijt heeft dat hij dat monster niet vrij gekregen heeft kan er bij mij zelfs niet met een voorhamer van 10 kg in geklopt worden.