Monika Van Lierde als Ann in 'Thuis'.
Volledig scherm
PREMIUM
Monika Van Lierde als Ann in 'Thuis'. © VRT

Monika Van Lierde verdwijnt na 25 jaar als dokter Ann uit ‘Thuis’: “Het is tijd voor iets anders”

TVDokter Ann heeft haar koffers gepakt en de deur van de dokterspraktijk achter zich dichtgeslagen. Het personage van Monika Van Lierde (51) verdwijnt zo na 25 jaar voorgoed uit de serie. De actrice koos zelf voor deze drastische beslissing. “Tijd om wat op te ruimen in mijn hoofd.”

7 reacties

  • Jean Schepens

    4 jaar geleden
    kan misschien eens bij familie gaan solliciteren ; daar heeft men misschien nog een decor stuk nodig ? NONKELJEAN
  • Noël Onselaere

    4 jaar geleden
    Zij vermoordt Xander en trapt het dan af, zonder de gerechtelijke procedure af te wachten... en die Xander was een gevaarlijke bulldog, die in zijn rol niet anders heeft gedaan dan roepen, tieren; vechten enzovoort. 
  • nicole nys

    4 jaar geleden
    Spijtig, ze was toch een steunpilaar van THUIS en zeer geloofwaardig als dokter Ann. Tegenwoordig is de serie toch aan het afzwakken. De scenario's zijn nogal absurd en de nieuwe lichting acteurs zijn niet altijd goed gekozen. Het is niet omdat je een vriend of familie bent van een acteur of actrice dat je automatisch goed bent in je rol. Daar zouden de makers toch beter moeten op toezien. Weg met de vriendjespolitiek en gaan voor kwaliteit.
  • Ben van Antwerpen

    4 jaar geleden
    Zerr slechte tijd nu om een vaste job op te geven. Vroeg of laat kan je nog altijd terug naar het warme Thuis-nest als het moet.
  • Frederique Cicou

    4 jaar geleden
    Als fan van het eerste uur kan ik enkel maar zeggen: het ga je goed, Monika! Dokter Ann zal door heel wat trouwe fans ontzettend gemist worden! :-(