Jean-Marie Dedecker werd in 2019 verkozen als onafhankelijke kandidaat op een N-VA-lijst.
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker werd in 2019 verkozen als onafhankelijke kandidaat op een N-VA-lijst. © BELGA

Jean-Marie Dedecker stopt straks met nationale politiek: “Wanneer ik het parlement verlaat? Dat weet alleen ik”

Jean-Marie Dedecker (68) wil stoppen met nationale politiek. Althans, op termijn. “Alleen ik weet wanneer ik de fakkel doorgeef”, zegt Dedecker vandaag in de Krant van West-Vlaanderen. In 2019 raakte de huidige burgemeester van Middelkerke als onafhankelijke verkozen op de lijst van N-VA. 

116 reacties

  • Eric Grosemans

    4 jaar geleden
    Geen groot gemis. Wat aan de zijlijn staan brullen, mensen schofferen. De man die twee stenen kan laten vechten. Van miserie met een eigen partij begonnen, omdat hij nergens welkom was. En zo iemand vind men dan een goeie politieker.
  • Achten Ghislain

    4 jaar geleden
    Als hij iets wou veranderen aan de situatie in België en zijn politiek was hij beter bij een gevestigde partij aangesloten . Daar kon hij zijn stem laten horen aan de beleidsmakers . Als eenzaat zal je nooit resultaten halen , ondanks zijn grote mond . Iedereen luistert naar hem , maar niemand zal zijn stellingen uitvoeren .
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Iemand die met de nodige kennis van zaken de wantoestanden in dit landje bloot legt, zegt waar het systeem flink in de fout gaat, waar de corruptie welig tiert, die zegt hoe je een ontspoorde maatschappij terug op het juiste spoor kan zetten; zo iemand verdient ons aller respect. Bedankt J.M. 
  • Jos Jansen

    4 jaar geleden
    Ben ooit een kortstondige fan geweest van de decker. Ik lees bijna al zijn colums en die vertonen altIjd hetzelfde;  enkel negativiteit, afbreken is zijn stelregel. Ik vind het prima dat hij de politiek verlaat. 
  • Sharon Debeul

    4 jaar geleden
    Jmd stopt maar toch ook weer niet.Iemand wat aandacht tekort?