De Vlaamse Eva Top en haar echtgenoot Larry Forney voor hun woning in Troy, Idaho.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vlaamse Eva Top en haar echtgenoot Larry Forney voor hun woning in Troy, Idaho. © Polaris

Vlaamse stemmen in de VS. Idaho, waar Trump graag gezien is: “De mensen willen hier met rust gelaten worden”

Ze wonen in een straat die Little Bear Road heet en dat illustreert hoe Larry Forney (66) en Eva Top (54) in Idaho leven. Tussen de beren en poema’s, met matig internet en geen huis in de omtrek te zien. Idaho is een beetje ruw, mannen drinken er bier, klieven er hout en schieten met een geweer. Hier wordt Trump gestemd, of wat dacht u? “Vlamingen hebben geen idee hoe het leven hier is.”

8 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Sobek Wessels:  U hebt een punt. Zoals hier in het departement Indre, Frankrijk: geen kat vraagt een bouwvergunning en niemand komt kijken of je een WC hebt of niet. Iedereen heeft hier een geweer. Een hert op de weg en er wordt gas gegeven. Parijs is ver ver weg. Maar een gekleurd iemand of homo-iemand wordt hier heel goed ontvangen. Dat is toch wel een verschil.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Dit zijn staten waar mensen Geen inmenging van de Federale Overheid dulden en zo liefst mogelijk hun eigen boontjes doppen ! Dat is de reden dat ze Republikeins stemmen , Democraten willen overal hun zeggenschap over hebben , zoals over hoe mensen zouden moeten leven .Deze mensen willen de oorspronkelijke idealen van het Vrije Amerika behouden en in een Democratie ben je nu eenmaal niet Vrij omdat je Verplicht wordt om deel te nemen aan bepaalde zaken zoals Sociale Belastingen . 
  • Gerd Calluy

    4 jaar geleden
    Sorry, maar stemmen voor Trump, is stemmen voor al het slechte dat er is...
  • Robert Van Garderen

    4 jaar geleden
    De ironie van in de VS wonen in een stadje genaamd Moscow en dan democratisch stemmen. Echt je krijgt het niet verzonnen.
  • Jean Vangronsvelt

    4 jaar geleden
    2 slimme koppen die weten op wie ze moeten stemmen.