CEO UZ Brussel Marc Noppen,Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) en intensivist Geert Meyfroidt.
Volledig scherm
CEO UZ Brussel Marc Noppen,Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) en intensivist Geert Meyfroidt. © UZ Brussel, Belga, UZ Leuven

Experts ontgoocheld na uitspraak Hilde Crevits over versoepeling van maatregelen in september: “Achteraf bekeken was dat niet de juiste beslissing”

Vlaams vicepremier Hilde Crevits (CD&V) blikte gisterenavond in De Afspraak op Canvas terug op de beslissing van de Vlaamse overheid om in september verschillende coronamaatregelen te versoepelen. “Achteraf bekeken was dat niet de beste beslissing”, viel te horen. Woorden die niet in goede aarde vielen bij UZ Brussel CEO Mark Noppen en intensivist Geert Meyfroidt. 

202 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Politici zijn nu eenmaal niet de allerslimsten.Het is weeral een keertje bewezen.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Mevr Crevits U bent het beste voorbeeld hoe je de bevolking in chaos , miserie en rampen brengt . Na al Uw puinhopen die je de afgelopen jaren al hebt opgestapeld , word het echt tijd dat je , je ontslag indient samen met Beke en De Block want die hebben zelfs vele doden op hun geweten . En beschaamd zijn ze absoluut niet . Om misselijk van te worden.,
  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Grondwettelijk kent België geen noodtoestand hé mevr. Crevits !?  Mark Noppen rijkte een interessante denkoefening aan om democratisch politiek geklungel als nu in de toekomst te voorkomen. 1 Wet..,  en toen ging bij mevr. Crevits het licht uit. Dit kon niet zijn ! Geen sprake van. 
  • Peter Vijverman

    4 jaar geleden
    Politici hebben voor alles een uitleg. Het moment dat ze door het raam naar buiten kroop om de pers te ontlopen legt ze vandaag de dag waarschijnlijk uit als dat ze het parlement wou ventileren.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Een blunder die duizenden mensenlevens kost. In een normale democratie geven ministers dan hun ontslag.